Self-care in Leiden

Give yourself the permission to pause

Self-care Leiden

Self-care: helende aandacht

“Love for oneself is the beginning of a lifelong romance.”
– Oscar Wilde

Wanneer je goed voor jezelf zorgt kun je er pas echt voor anderen zijn.
Sla jij vaak die eerste stap over?

Voedende en helende aandacht voor jezelf hoef je niet te zien als een luxe,
maar mag je ervaren als een essentiele levensbehoefte.

Naast Yoga & Mindfulness bieden we met onze self-care in Leiden ook andere mogelijkheden om de helende band met jezelf aan te gaan.

Massages

Door Nadine

Als Massage therapeut brengt onze Yoga docent Nadine hoofd, hart en handen samen om te weten wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Nadine is gespecialiseerd in de volgende massage technieken: Onstpanning, Thai Yoga, Voetreflex, Lomi Lomi, Hotstone, Aroma-touch, Holistic Pulsing, Zwangerschap, Passive Assisted Yoga, Metamorfose & Marma Massage.
De behandelvorm hangt altijd af van wat er in het voorgesprek wordt benoemd. Dit kan een combinatie van technieken betekenen.

(Leren) Mediteren

Door Guido

De stilte en rust in jezelf, de plek waar jij je eigen wijsheid vindt, is niet iets wat je kunt zoeken of moet bereiken. Je kunt het wel laten ontstaan, door juist even niet te doen en niet te handelen en je puur bewust te zijn van alles wat zich aandient in het huidige moment. Mede-eigenaar van Liv, Guido, leert je met deze self-care in Leiden graag de basisbeginselen. Want juist in die stilte hoor je alles.